La oss ta en titt på innhold i en pose med Santa Maria Taco Spice Mix

Druesukker, salt (15 %), chilipepper, modifisert stivelse (potet), hvitløk, sort pepper, løk, kartoffelfiber (potetfiber), gærekstrakt, spisskummen, oregano, røyket paprika, krydderekstrakt (chipotle), aroma, sukker, antiklumpningsmiddel: (E551), syre (citronsyre), habanero (0,2 %).

Huff.

Hvorfor ikke bare lag din egen? Dette er innmari enkelt og da har du en kjempegod og allsidig krydderblanding helt uten sukker og alle disse unødvendige tilsetningsstoffene. Denne blandingen kan selvfølgelig brukes til å krydre tacokjøtt men vi bruker den også til bønner, chili og elg fajitas. Vil du ha den enda sterkere så tilsetter du bare mer knust chili.

Jeg prøver å holde meg til økologiske krydder siden disse blir ikke bestrålte. Du får kjøpt noen økologiske krydder hos dagligvarebutikker men jeg liker godt kryddere fra Simply Organic og Frontier.

Hjemmelaget Tacokrydder

2 ss chilipulver
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts løkpulver
1/2 ts knust chili flak
1/2 ts oregano
1 ts paprika
1 ss spisskumin
2,5 ts uraffinert havsalt eller himalaya salt
2 ts sort pepper

Bland sammen alle ingrediensene og oppbevar i et lufttett glass.