Dette spiste jeg til frokost i dag. 

Oh, yes I did!

Er det ikke herlig når sunn mat gir (nesten) dårlig samvittighet fordi den er så fantastisk god? Her er verdens enkleste, kjappeste og sunneste sjokolademousse; lavkarbo, sukkerfri, melkefri og laget med kun 3 ingredienser! Passer helt ypperlig når du vil ha noe søtt å kose deg med eller rett og slett trenger en deilig, næringsrik og mettende frokost 😉Lavkarbo sjokolademousse 

(2 porsjoner)

ca 200g kokoskrem fra 1 boks økologisk kokosmelk som har stått kald i noen timer
3 ss kakaopulver
Søtning etter smak f.eks. noen dråper stevia (gjerne med sjokolade smak) og/eller ca 2 ts sukrin melis

Lettristede kokosflak (kan sløyfes)


Ta kokosmelkboksen ut av kjøleskapet og pass på at den ikke ristes eller vendes. Åpne boksen og bruk en skje for å fjerne kremen som ligger øverst. Væsken som blir igjen kan du spare i kjøleskapet til noe annet (f.eks. i smoothies).

Ha kokoskrem, kakaopulver og ønsket søtning oppi en bakebolle og visp godt sammen (helst med en håndmikser) til du får en kremaktig konsistens. Ha oppi 2 serveringsskåler og strø evt med en neve kokosflak som du rister i noen minutter i en tørr jernpanne. Skal den spises som dessert kan du gjerne gi den litt ekstra pynt med raspet mørk sjokolade.

That’s it!

Sjokolademousse holder seg kjempefint i kjøleskapet dersom den ikke skal spises med en gang (holder seg også kjempelenge i magen 😉 


Nam!