Som dere har nok oppfattet er jeg ganske kritisk når det gjelder fett. Denne uka har jeg fått teste ut flere økologiske fettsyrer fra den danske produsenten Din Sundhed som har nokså nylig kommet på det norske markedet. Alle deres oljer er både økologiske, kaldpressede og uraffinerte, noe som gjør at de oppfyller en god del av mine krav – særlig når det gjelder ømfintlige flerumettede fettsyrer fra plantefrø.

Disse oljene er kjempegod på smak og har en naturlig dyp farge og frisk lukt som kun finnes når oljer blir behandlet på en skånsom måte.

Jeg har prøvd ganske mange ulike typer kokosolje og har merket en stor forskjell på både smak, lukt og konsistens på disse oljene. Kokosoljen fra Din Sunhed har en veldig god og mild kokossmak som beholdt sin god smak selv når jeg brukte det i stekepanna. Yay!

Disse produktene er i alle fall av veldig høy kvalitet og noe jeg kan absolutt anbefale. Alle deres produkter får du kjøpt HER hos Allergimat.

MEN dersom du ønsker å prøve de helt gratis kan du være med på trekning av et påskeegg med økologiske kokosolje, Oil of life Beauty, omega 3-6-9+GLA kapsler og en flaske med ren økologisk aronia juice. Wow!

Det er superenkelt å være med!!

Slik gjør du…

  1. Del dette innlegget på Facebook
  2. Skriv i kommentarfeltet at du har delt den, så vips er du med!

Easy peesy!! Så kanskje du får en kjempedeilig påskeegg i posten fra Din Sundhedt.

Vinneren trekkes på onsdag 23. mars.

Lykke til!