Til tross for at jeg er lidenskapelig opptatt av sunn mat og gode helsevaner er jeg selvsagt også et menneske, og akkurat som alle andre går jeg gjennom perioder der jeg gir etter for fristelser og kan la være å gjøre ting som kroppen min virkelig trenger. Denne sommeren har det for eksempel vært en del ekstra rødvin og sjokolade samt for lite trening og altfor mange seine kvelder!

Vi skal selvsagt nyte livet litt ekstra når vi har ferie, men dette kan også bety at det blir vanskelig å komme på riktig spor igjen. Uvaner har lett for å sette seg, og mange opplever at ekstra kilo og/eller plagsomme symptomer kommer krypende på i perioder der de ikke passer på hva de spiser. Da kan kroppen noen ganger ha behov for å trykke på reset-knappen!

OG DETTE KAN VI GJØRE SAMMEN!

En 30-dagers reset er noe jeg gjør selv 1-2 ganger i året når jeg kjenner at ting begynner å skli ut og kroppen min ikke fungerer optimalt. Sjansen for å lykkes er alltid mye større når man gjør ting sammen og kan bruke hverandre for støtte, motivasjon og inspirasjon.

Jeg starter NÅ! Blir du med?

Jeg synes også det er mye lettere å gjøre dette sammen med andre, og vil gjerne ha deg med! I denne perioden skal vi bare fokusere på ren, naturlig og næringsrik mat som kroppen er best tilpasset til å bruke som drivstoff. Deretter kan vi reintrodusere noe av de matvarene som vi har eliminert for å finjustere  kostholdet og finne den unike og riktige «oppskriften».

HVORDAN FUNGERER DET?

Dette gjør du helt enkelt gjennom mitt 30-dagers reset program der du eliminerer spesifikke matvarer som mange ikke tåler, og som kan forårsake sykdom og helseplager. Ved å fjerne disse matvarene gir du kroppen en pause fra mat som kan provosere symptomer, overbelaste immunforsvaret og hindre vektnedgang.

Dette programmet er enkelt å følge og kan rett og slett endre ditt liv på kun 30 dager. Det kan virke litt vanskelig i starten men dette klarer du! Det er kun 30 dager, og den beste måten å gjøre det på er å hoppe i med begge føtter! Hiv deg på og begynn nå. Jo lengere du utsetter, jo vanskeligere det blir. Jeg har ryggen din så klart – du får god støtte og råd hele veien.

HER finner du mer info om hvordan du kan bli med og komme i gang med din reset!