HVA ER ET 30-DAGERS RESET PROGRAM?

Noen ganger har vi behov for å trykke på kroppens reset-knapp, og dette gjør du helt enkelt ved å forplikte deg til 30 dager der du eliminerer spesifikke matvarer som mange ikke tåler, og som kan forårsake sykdom og helseplager. Ved å fjerne disse matvarene gir du kroppen en pause fra mat som kan provosere symptomer, overbelaste immunforsvaret og hindre vektnedgang.

Dette programmet er spesielt utviklet for å redusere betennelse, forbedre fordøyelsen, øke fettforbrenning, avdekke eventuelle matintoleranser, roe ned immunforsvaret, øke energi og stabilisere blodsukkeret.

HVEM TRENGER EN RESET?

Alle som har:

  • Lite energi og prøvd det meste for å gå ned i vekt
  • Autoimmune sykdommer
  • Smerter og plager som ikke kan forklares med slitasje eller skader
  • Kroniske helseplager som for eksempel hudproblemer, fordøyelsesplager/irritabel tarm, sesongallergier eller hormonelle ubalanser.

Dette er et spesielt viktig første skritt dersom du har en autoimmun sykdom og ønsker mindre symptomer og en bedre livskvalitet. Autoimmune tilstander er som en flamme som er ute av kontroll, og ofte kan den maten du spiser blåse liv i denne flammen. Jeg har sett utrolige resultater med pasienter som har blitt kvitt mange av sine symptomer ved å gjennomføre et reset program.

Identifisere hvilke matvarer som kan forårsake dine symptomer, og hvorfor
Bli kvitt søtsug og trang til å spise usunn mat
Nyt deilig mat og si farvel til dine symptomer, og ja! til å leve det livet du ønsker
Gjør individuelle justeringer for å finne det som passer best for din kropp og dine unike behov

I denne perioden fokuserer du bare på ren, naturlig og næringsrik mat som kroppen er best tilpasset til å bruke som drivstoff. Deretter kan du reintrodusere noe av de matvarene du har eliminert og finjustere ditt kosthold for å finne den riktige «oppskriften» for deg og din kropp. Programmet er enkelt å gjennomføre og kan rett og slett endre ditt liv på kun 30 dager.

Gjenopprett kroppens naturlige balanse og ta kontroll over din egen helse med god mat og enkle strategier som fungerer. Dette er oppskriften på en bedre hverdag!

Dette får du:

  • Skriftlig program med lister over alle matvarer du skal unngå og alt du kan spise i løpet av denne 30-dagers perioden. Her får du god veiledning samt svar på ofte stilte spørsmål om programmet.
  • Oppskriftshefte med enkle familievennlige retter som er spesielt utviklet for å øke fettforbrenning, redusere betennelse, forbedre fordøyelsen, roe ned immunforsvaret, øke energi, regulere blodsukkeret og stabilisere ditt humør.
  • Matdagbok som hjelper deg til å kartlegge dine spisemønstre og se sammenhengen mellom maten du spiser og din helse.
  • Guide til måltidsplanlegging
  • Personlig støtte underveis via e-post.

Pris kr 300,-

Dersom du har behov for ytterligere veiledning eller et skreddersydd individuelt program så finner du mer info HER.

    cover-grid