Hallo!

Jeg heter Sally og dette er Helhetlig Liv – takk for at du stikker innom!

Jeg har en mastergrad i ernæring ved Hawthorn University i USA og er i tillegg utdannet sykepleier (bachelorgrad i sykepleie ved University of Colorado i USA).  

Jeg er født og oppvokst i Boulder, Colorado i USA men bor her på et vakkert lite sted i Trøndelag der vi driver en økologisk gård

Hjemme hos oss prøver vi i å holde oss til hel, økologisk hjemmelaget mat som er proppfull med næring og inneholder minst mulig kjemikalier, kunstige tilsetningsstoffer, raffinert sukker og andre unødvendig krimskrams. Måltider kan imidlertid være litt av en puslespill – både jeg og minstemannen har gluten intoleranse og datteren vår har Fenylketonuri (PKU) som er en sjelden arvelig stoffskiftesykdom der behandlingen inkluderer en nokså omfattende livslang diett der proteininntaket fra mat begrenses for å redusere inntaket av fenylalanin.

Jeg forstår godt de forskjellige utfordringene og problemstillingene rundt det å ha en spesiell diett og å leve med det resten av livet. Til tross for begrensninger og individuelle behov mener jeg at mat kan være både næringsrik og spennende, og behøver slettes ikke å være vanskelig!

Helhetlig Liv er en plass jeg har skapt for å dele mitt kunnskap om helse og ernæring, nye ting jeg lærer, og ikke minst mine erfaringer og eventyr med å dyrke, plukke, sanke, fôre, slakte, og lage ekte og næringsrik mat for alle. 

Jeg håper du blir med!

   Profilbilde_Sally_Haugen

Sally Haugen er en grundig og effektiv dame som har mye kunnskap om ernæring, helse og naturlig livsstil. Hun har en personlig motivasjon for å jobbe med det hun gjør, som viser at hun har hjertet med seg i sitt virke og virkelig ønsker å gjøre en forskjell. Kunnskap i kombinasjon med velvilje og hjertevarme er en uslåelig kombinasjon som Sally har rikelig av!
Gry Hammer - forfatter, blogger og kurs- og foredragsholder, Fra jord til bord
Jeg har samarbeidet med Sally på flere nivåer. Både som samarbeidspartner i forbindelse med oppfølging av pasienter med ernæringsutfordringer samt til private utfordringer.
Sally er kunnskapsrik og kreativ med en breddekompetanse innen sitt felt. Hun inngir stor tillit med sin behagelige væremåte. Hun leverer alltid til avtalt tid og leverer høy kvalitet.
Jeg vil gi henne mine beste anbefalinger. Du vil ikke angre at du tar kontakt med Sally.
Anne-Marie Saxlund - dagligleder, Sunn Ledelse